skip to Main Content

Apartmanházanként saját 5 fős, a prémium lakókocsiban saját 2 fős jakuzzi

Miért válaszd privát jakuzzis szálláshelyünket?

  • Minden apartmanházhoz saját 5 fős, a premium lakókocsihoz saját 2 fős jakuzzi tartozik, melyet itt tartózkodásod alatt csak Te és a párod, vagy barátaid, családod használhatnak.
  • Biztosítani tudjuk, hogy tisztított jakuzzival és frissen feltöltött vízzel várunk Benneteket, hogy kristálytiszta körülmények között élvezhessétek a nyaralásotok. (Felhívjuk a figyelmet arra, hogy időjárástól függően az első estére nem tudjuk garantálni, hogy eléri a víz hőmérséklete a fürdési hőfokot.) Amennyiben nem igényled a víz cseréjét, lehetőséged van a foglaláskor e-mailben jelezni, hogy cserét nem kérsz. Ebben az esetben is fertőtlenített és tisztított vízzel várunk és a víz hőfoka valamennyi estén el fogja érni a fürdési hőfokot.
  • Nem kell várnod, hogy a jakuzziban sorra kerülj és garantáltan senki más nem fürdött előtted. Akkor használod a jakuzzit, amikor éppen kedven van hozzá.
  • Ha feszélyezve érzed magad fürdőruhában, itt nem kell tartanod attól, hogy mások is meglátnak az apartmanház lakóin, így a saját családodon, barátaidon kívül.
  • A jakuzzikban klórmentes fertőtlenítőt használunk, melytől a bőr nem szárad ki és kellemetlen szag sem marad utána, valamint a fürdőruha anyagát sem roncsolja. A jakuzziban ózonos fertőtlenítő rendszer is működik, a klórmentes tabletta mellett. Számunka fontos a higiénia!
  • A jakuzziban (sok más hellyel ellentétben) megengedett az italfogyasztás, mivel a jakuzzit csak Te és barátaid, vagy családod használjátok saját felelősségre.
  • Rossz idő esetén sem kell aggódnod azon, hogy unatkozni fogtok. A romantikus páros, vagy baráti beszélgetős fürdőzéseknek esőben és hóesésben is utánozhatatlan a hangulata!
  • A jakuzzik kültéren találhatóak, közvetlenül a házak terasza mellett, így tiszta időben, tökéletes panoráma nyílik belőlük a csillagos égre.
  • Jakuzzi után pedig napágyainkban napfürdőzhetsz, vagy folytathatod a wellness élményt a szaunaházban.
  • A jakuzzik 0-24 óráig használhatók.

Ajándékkosár összeállítása

Szerezz örömet kedvesednek és lepd meg egy gyümölcs / sajt / édesség, vagy az általad összeválogatott ajándékkosárral!
A kosarat az érkezésetekre a szálláshelyen bekészítjük, így más dolgotok nem lesz, mint akár a jakuzziban elfogyasztani a hideg pezsgőt, gyümölcsöt, sajtot, vagy az általtok kívánt finomságot.
Az ajándékkosárról részletes információt az info@wowapartments.hu címen kérhetsz.

Finn szauna

A 25 m2-es szaunaházunk (szauna, fürdő és pihenő) kényelmesen 8 fő befogadására alkalmas. A pihenőrész oldalfalai világos, üveges kialakításúak, így a napközben érkező szarvasokra, őzekre  és az ott található akácosra remek kilátás nyílik. A szaunaházban épített, tágas zuhanyzó, és illemhelyiség található és fedett pihenőterasszal rendelkezik. Napozó/pihenőágy ingyenesen biztosított, melyet akár a saját teraszodon, akár a pihenőben, akár a szaunaház teraszán használhatsz.

Medence

Májustól, októberig egy 17 m3-es medencével is várunk Benneteket, ahol kicsik és nagyok egyaránt felfrissülhetnek. A medence használatának szabályait a weboldalon megtalálható Házirend dokumentum tartalmazza.

Terepjáró bérlés

Szálláshelyünkön lehetőségetek van egy 4 fős Suzuki Vitaraval, – mely cabriová is alakítható – bejárni a környék erdőit. A terepjáró bérleti díja napi 8000,-HUF. Az ár 50 km megtételét (így a benzin költséget is) tartalmazza.
wow-apartmentes-galeria
Back To Top