skip to Main Content
Nikla - Hódoshát, Rákóczi u. 33. Kunfi Apartmanház - Siófok, Kunfi Zs. u. 3.

Látnivalók, ellátás

Nikla-Hódoshát Somogy megyében található a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközponttól 16 km-re, Fonyódtól 28 km-re, Csisztafürdőtől pedig 20 km-re, az M7 autópályától 30 percre.

Nikla-Hódoshát közigazgatásilag Nikla községhez tartozik, attól 4,2 km-re helyezkedik el. Az apartmanházak az egy utcából áll településrész legutolsó házai, ahonnan az erdő, egyben a túraút és a vadászterületekhez vezető út is kezdődik.

krisna-volgy

Nikla községben található a Berzsenyi Dániel emlékház, továbbá Interaktív Méhészeti Kiállítás is látogatható, mivel Berzsenyi Dániel, a „Niklai remete” néven emlegetett költő méhészkedett.

Apartmanházainktól autóúton 19 km-re helyezkedik el a Krisna-völgy, továbbá kiváló túrázási cél a körülbelül 7 km-re található, 1931-ben épült Szőkepuszta Imaház (képen látható).

Hódosháton heti 3 alkalommal mozgó ABC biztosítja a helybeni élelmiszer vásárlást, a legközelebbi bolt, dohánybolt és posta Nikla községben található. Marcaliból és Buzsákról a melegétel házhozszállítása is megoldott, erről részletes információt Vendégeink a szálláshelyen találnak.

Bográcsozás, szalonnasütés az erre a célra épített főzőhelyen, a természetben biztosított, melyhez igény esetén eszközöket is nyújtunk.

Nikla, Interaktív Méhészeti Kiállítás
Nikla, Interaktív méhészeti kiállítás
Szent László Nemzeti Emlékhely (Kiállítás, Romterület, Sétaút, Kilátó)
Szent László Nemzeti Emlékhely (Kiállítás, romterület, sétaút, kilátó)
Buzsák – Csisztafürdő – Balatonfenyves Kisvasút
Buzsák – Csisztafürdő – Balatonfenyves kisvasút
Mesztegnyői Erdei Vasút
Mesztegnyői Erdei Vasút
Krisna-völgy
Krisna-völgy
Balaton, Vitorlázás, Fonyód Kutyás Strand 25 Perc Autóval
Balaton, vitorlázás, Fonyód kutyás strand 25 perc autóval
Back To Top